Αρχική / Διαφημιστείτε

Διαφημιστείτε

Το SUN & SHADOW magazine εγκαινιάζει την ηλεκτρονική εποχή στον κλάδο της σκίασης, άνεσης και ενεργειακής αναβάθμισης.

Κάτω από την ομπρέλα επικοινωνίας, προβολής και προώθησης των εταιρειών και των επαγγελματιών του κλάδου, το SUN & SHADOW magazine ενώνει και συνδέει σε μία ενιαία, σύγχρονη, πλήρως ενημερωμένη και αποτελεσματική πλατφόρμα επικοινωνίας τα ηλεκτρονικά μέσα, τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, την έντυπη έκδοση SUN & SHADOW magazine και την πληροφόρηση και προβολή μέσα από κλαδικές και εμπορικές διοργανώσεις.

Μαζί με το τεχνικό περιοδικό SUN & SHADOW magazine και έχοντας ήδη μακρόχρονη παρουσία στον κλάδο και ευρεία βάση επαφών, συνεργατών και αναγνωστών, το SUN & SHADOW magazine διευρύνει τους ορίζοντες της επικοινωνίας.

Το περιοδικό SUN & SHADOW, έντυπο και ψηφιακό, σας δίνει τη δυνατότητα να διαφημίσετε τη δουλειά σας στους επαγγελματίες του κλάδου αλλά και σε αρχιτέκτονες, μελετητικά γραφεία, διακοσμητές και άλλους επαγγελματίες της ευρύτερης αγοράς που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα σας. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να:

  1. Προβάλλετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρετε, στοχευμένα στο κοινό που σας ενδιαφέρει και μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα επικοινωνίας
  2. Αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της εταιρείας σας
  3. Συμβάλλετε στη διαμόρφωση της αγοράς της Δόμησης, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος

Για να ενημερωθείτε για τα προϊόντα, τους τρόπους και τα εργαλεία της επαγγελματικής επικοινωνίας επικοινωνήστε με τη Kατερίνα Καρβουνάκη στο τηλέφωνο 2102723628 (εσωτ:105), email [email protected], ή με τον Νικόλαο Γρηγορίου στο τηλέφωνο 2102718583 (εσωτ:103), email [email protected]