Αρχική / Συνεργαστείτε μαζί μας

Συνεργαστείτε μαζί μας

Το SUN & SHADOW MAGAZINE είναι ένα περιοδικό που εκδίδεται σε 3 τεύχη το χρόνο. Με τις εξελίξεις στον κλάδο της σκίασης και ηλιοπροστασίας να τρέχουν διαρκώς, ο σύγχρονος επαγγελματίας οφείλει να ενημερώνεται και να εκσυγχρονίζει τη λειτουργία του, με βάση τις εκάστοτε καταναλωτικές ανάγκες.

Tο SUN & SHADOW MAGAZINE σε συνδυασμό με όλα τα εργαλεία του, ψηφιακά και διαδικτυακά, παρέχει ολοκληρωμένη πληροφόρηση προσεγγίζοντας τις σύγχρονες κτιριακές κατασκευές, αναδεικνύοντας το ρόλο των νέων τεχνολογιών και των εφαρμογών τους σε όλους τους τομείς της δόμησης, του περιβάλλοντος και του εξοπλισμού των κτιρίων.

Η προσωπική επαφή με τον πελάτη και η άμεση επικοινωνία, βοηθούν στη δημιουργία ξεκάθαρης εικόνας, ενισχύουν την πρόθεση συνεργασίας και ισχυροποιούν τους δεσμούς ανάμεσα στα δύο μέρη.

Έχοντας μια πολυεπίπεδη πλατφόρμα επικοινωνίας και γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες και τις απαιτήσεις της κάθε επαγγελματικής ομάδας, το SUN & SHADOW magazine μπορεί να σας φέρει πιο κοντά στους καταλληλότερους πελάτες – στόχους με τα σύγχρονα μέσα b2b διαφήμισης, αλλά και με τις άμεσες και στοχευμένες ενέργειες του direct marketing, οι οποίες λειτουργούν αποτελεσματικότερα και ταχύτερα από τη μαζική διαφήμιση.

Για να συνεργαστείτε και να προωθήσετε τις εργασίες σας χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα SUN & SHADOW magazine και τα επιμέρους εργαλεία που την αποτελούν, επικοινωνήστε με τη Βασιλική Πιτταρά στο τηλέφωνο +30 210 271 8583 (εσωτερικό 103) ή στο e-mail [email protected]