FRESHBAKERY.GR

Περιοδικό Sun & Shadow

Το SUN & SHADOW MAGAZINE είναι ένα περιοδικό που εκδίδεται σε 3 τεύχη το χρόνο. Με τις εξελίξεις στον κλάδο της σκίασης και ηλιοπροστασίας να τρέχουν διαρκώς, ο σύγχρονος επαγγελματίας οφείλει να ενημερώνεται και να εκσυγχρονίζει τη λειτουργία του, με βάση τις εκάστοτε καταναλωτικές ανάγκες.

ΕΡΓΑΛΕΙΑ MARKETING

σύγχρονα μέσα διαφήμισης

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

δείτε τις τεχνικές προδιαγραφές

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ

διαφημιστείτε μέσα από το περιοδικό ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΒΑΖ

Εργαλεία Marketing

Η προσωπική επαφή με τον πελάτη και η άμεση επικοινωνία, βοηθούν στη δημιουργία ξεκάθαρης εικόνας, ενισχύουν την πρόθεση συνεργασίας και ισχυροποιούν τους δεσμούς ανάμεσα στα δύο μέρη.

Μέσα από τις υπηρεσίες του περιοδικού στοχεύουμε στο να δώσουμε λύσεις στο σύγχρονο επαγγελματία που θέλει να βελτιώσει τη λειτουργία του, βάσει των σύγχρονων απαιτήσεων της αγοράς. Χάρη στις συνεργασίες μας με γνωστούς επαγγελματίες και εταιρείες του κλάδου, είμαστε σε θέση να προβάλλουμε όλες τις νέες τάσεις και τα προϊόντα, που μπορούν να αποτελέσουν τα απαραίτητα εφόδια για την επιτυχημένη πρόοδο των αρτοποιών-ζαχαροπλαστών στη σημερινή εποχή.

Έχοντας μια πολυεπίπεδη πλατφόρμα επικοινωνίας και γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες και τις απαιτήσεις της κάθε επαγγελματικής ομάδας, μπορούμε να σας φέρουμε πιο κοντά στους καταλληλότερους πελάτες – στόχους με τα σύγχρονα μέσα b2b διαφήμισης, αλλά και με τις άμεσες και στοχευμένες ενέργειες του direct marketing, οι οποίες λειτουργούν αποτελεσματικότερα και ταχύτερα από τη μαζική διαφήμιση.

Με τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που σας προσφέρει η πλατφόρμα επικοινωνίας freshbakery, συνδυάζετε παράλληλη προβολή στην έκδοση του περιοδικού και στην ηλεκτρονική σελίδα www.freshbakery.gr

6 τεύχη ετησίως, 5.000 αποδέκτες

4.000 μοναδικοί επισκέπτες

5.000 αποδέκτες

Αποδέκτες:

%

Αρτοποιοί

%

Εργαστήρια ζαχαροπλαστικής

%

Προμηθευτικές εταιρείες

%

Ξενοδοχεία

Γενικά χαρακτηριστικά

Η ύλη του περιοδικού χαρακτηρίζεται από πληρότητα και εγκυρότητα, με ιδιαίτερη έμφαση να δίνεται στο κεντρικό
αφιέρωμα του περιοδικού. Ξεχωρίζουν οι εξής κατηγορίες:

  • Αφιέρωμα
  • Τεχνικά άρθρα
  • Συνταγές
  • Θέματα
  • Μάρκετινγκ
  • Έρευνες
  • Fresh Pastry
  • Ρεπορτάζ αγοράς
  • Παρουσιάσεις/Συνεντεύξεις 
  • Νέα Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος

Τεχνικές Προδιαγραφές Καταχωρήσεων

N

Βιβλιοδεσία: κολλητή με ράχη (βιβλίο)

N

Εκτύπωση: offset τετραχρωμία

N

Χαρτί γραφής velvet (135 γρ.)

N

Διάσταση σελίδας: 23.5 x 31cm

Κείμενο για διαστάσεις φωτογραφίας & μορφή αρχείου.
pdf press 300dpi / jpeg 300dpi

Καταχώρηση Εξώφυλλο 23.5x23.2

Καταχώρηση Ολοσέλιδη 23.5x31

Καταχώρηση Σαλόνι 47x31

Καταχώρηση Ημισέλιδη 23.5x15

Καταχώρηση Τέταρτο 13χ12

Διαφημιστείτε

Προβληθείτε μέσα από τη σελίδα του Freshbakery και προσεγγίστε μεγάλο ποσοστό χρηστών του διαδικτύου, από όλα τα μέρη της Ελλάδος.

Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της αγοράς, δίνουμε πλέον τη δυνατότητα στους επαγγελματίες του χώρου, μέσα από το portal freshbakery.gr, να δημοσιεύσουν τις αγγελίες τους δωρεάν, με μία εύχρηστη υπηρεσία καταχώρησης και αναζήτησης αγγελιών. Αγγελίες για πώληση ή αγορά εξοπλισμού, προσφορά ή ζήτηση εργασίας, θα τις βρείτε όλες εδώ εύκολα και γρήγορα. Άλλο ένα χρήσιμο, επικοινωνιακό και πρακτικό εργαλείο στη διάθεση κάθε επιχείρησης.

Προωθώντας την επιχείρησή σας μέσα από τη σελίδα του Freshbakery, μπορείτε να προσεγγίσετε το στενευμένο κοινό μας, το οποίο ενδιαφέρεται για πάσης φύσεως θέματα αρτοποιίας-ζαχαροπλαστικής.

Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα ή στείλτε μας το αίτημά σας στο [email protected] και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, μέσα στις επόμενες ημέρες, με το κατάλληλο πακέτο προβολής για εσάς και την επιχείρησή σας.

Εκπροσωπώ

Επιθυμητή χρονική περίοδος προβολής

Mοναδικοί επισκέπτες

Σελίδες που δέχτηκαν επίσκεψη

%

ΝΕΟΙ επισκέπτες

MEDIA KIT

Κατεβάστε το Media Kit του ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΒΑΖ

Τώρα όλοι οι επαγγελματίες του χώρου της αρτοποιίας-αρτοζαχαροπλαστικής και ζαχαροπλαστικής έχουν τη δυνατότητα να προβάλουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους μέσα από το freshbakery.gr.