Η Floros Fine Shading είναι μία αμιγώς ελληνική οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1979 με στόχο να προσφέρει φυσική σκιά και προστασία σε κάθε κτίριο, οικία ή επαγγελματικό χώρο, σε κάθε άνθρωπο.

Σήμερα, αποτελεί τη μοναδική και πιο σύγχρονη, πλήρως καθετοποιημένη, παραγωγική μονάδα στον κλάδο της σκίασης και της ηλιοπροστασίας στην Ελλάδα. Εδώ και δύο γενιές παράγει εξαρτήματα, είδη τεντοποιίας και συ- στήματα σκίασης, με υψηλή τεχνογνωσία και αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία της. Καλύπτει κάθε στάδιο δημιουργίας από το σχεδιασμό, την κατασκευή και τη συναρμολόγηση, μέχρι τη διάθεση και τη συντήρηση, παρέχοντας φυσικές και πάντοτε φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις σκίασης. Αξιόπιστες, λειτουργικές, ανθε- κτικές και καλαίσθητες, που μπορούν να ανταποκριθούν ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις εφαρμογών, αναδεικνύοντας παράλληλα την εξωτερική όψη κάθε κτιρίου.

Η δυνατότητα παραγωγής συστημάτων σκίασης, απόλυτα προσαρμοσμένων ακόμη και στις πιο απαιτητικές ανάγκες (custom), που παράλληλα χαρακτηρίζονται από απαράμιλλη ποιότητα και μοναδική αισθητική δίνουν στη Floros Fine Shading προστιθέμενη αξία. Οι άνθρωποι της Floros Fine Shading πιστεύουν ακράδαντα πως η επιτυχία εξαρτάται από τις βάσεις πάνω στις οποίες στηρίζει κανείς τις προσπάθειές του. Από έναν ξεκάθαρο και αδιαπραγμάτευτο στόχο που καθορίζει κάθε του βήμα και κάθε του απόφαση. Για τη Floros Fine Shading αυτός ο στόχος ήταν, είναι και θα είναι ένας: Φυσικές λύσεις για τον άνθρωπο και Φιλικές λύσεις για το περιβάλλον.

www.florosgroup.gr