Το Under the Canopy είναι ένα χαμηλής παρέμβασης και βιώσιμου σχεδιασμού περίπτερο που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για Dunham Massey National Trust Gardens. Η ιδέα διαμορφώθηκε από τους σπουδαστές της Σχολή Αρχιτεκτονικής του Μάντσεστερ. Το περίπτερο αποτελείται από τρεις ελαφριές δομές σε σχήμα αψίδας που δημιουργούν ένα διακριτικό κομβικό σημείο για τη γύρω σκιά των δέντρων.

Τοποθετημένο στην καρδιά ενός προστατευόμενου πάρκου, οι σχεδιαστές στοχεύουν να παρουσιάσουν σε πραγματικό χρόνο και χώρο, την ομορφιά του αειφόρου σχεδιασμού.

Τα πλαίσια του περιπτέρου έρχονται σε επίπεδα κουτιά με τα διάφορα μέρη και εργαλεία και συναρμολογούνται πάνω σε τοπικά φύλλα κόντρα πλακέ της περιοχής. Αυτό ελαχιστοποιεί τη σπατάλη υλικού και το αποτελέσμα είναι ένα ελαφρύ, ανοικτό χώρο που μεγιστοποιεί το φως στα γύρω περιβάλλον. Με την ευγενική υποστήριξη των χορηγών ξύλου, το κόστος του Under the Canopy ολοκληρώθηκε από τα £ 300, και ζωντανό παράδειγμα για το τι μπορεί να επιτευχθεί με χαμηλό προϋπολογισμό και φιλική προς το περιβάλλον ατζέντα.