Συνδεθείτε οποιαδήποτε στιγμή, από οπουδήποτε, χάρη στο νέο Nice HubPowerbank, ένα φορητό δρομολογητή 3G/4G (LTE), με τροφοδοτικό USB, που σας επιτρέπει να ενσωματώσετε τις πύλες Yubii Home ή Home Center 3 Lite με εφεδρική πηγή τροφοδοσίας, παρέχοντας αδιάκοπη ροή ενέργειας και σύνδεσης στο Διαδίκτυο, ακόμη και σε περίπτωση καταιγίδων.

Σε κανονικές καταστάσεις, ο διανομέας Smart Home χρησιμοποιεί την κύρια πηγή τροφοδοσίας και τον οικιακό δρομολογητή Wi-Fi, αλλά σε περίπτωση διακοπής ρεύματος αλλάζει σε εφεδρική πηγή. Το Nice HubPowerbank μπορεί να παρέχει ενέργεια και σύνδεση στο διαδίκτυο έως και 12 ώρες μετά από διακοπή ρεύματος, επιτρέποντας τη λειτουργία όλων των έξυπνων οικιακών συσκευών που είναι εγκατεστημένες στο σπίτι σας.

Σε περίπτωση βλάβης ή προσωρινής απουσίας σύνδεσης στο Διαδίκτυο, η HubPowerbank διασφαλίζει τη σύνδεση με το cloud, διασφαλίζοντας όλες τις λειτουργίες της πύλης, όπως την αποστολή ειδοποιήσεων σε περίπτωση πλημμύρας, πυρκαγιάς ή απόπειρας διάρρηξης. Επιπλέον, εάν έχει τοποθετηθεί κάρτα SIM, επιτρέπει στο χρήστη να έχει πρόσθετη σύνδεση WiFi στο Διαδίκτυο.

Μικρό αλλά με πολλές δυνατότητες, το Nice HubPowerbank είναι μια απαραίτητη συσκευή σε όλες εκείνες τις περιπτώσεις όπου χρειάζεστε μια σύνδεση στο Διαδίκτυο, που υποστηρίζει ένα σύστημα Smart Security, όπως σε τροχόσπιτο ή σε σκάφος. Εάν το τροχόσπιτο ή το σκάφος δεν παρακολουθείται και χρησιμοποιούνται αισθητήρες ασφαλείας, το HubPowerbank επιτρέπει στο Yubii Home να αναφέρει τυχόν απόπειρες διάρρηξης. Επιπλέον, μπορείτε να έχετε έως και δέκα συσκευές WiFi συνδεδεμένες, μεταφορά LTE και απομακρυσμένη πρόσβαση στην πύλη Yubii, ακόμη και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος ή μη σύνδεσης.