Το νέο τηλεχειριστήριο της Somfy, Situo 5 io Variation προσφέρει μια ολοκληρωμένη και ανταγωνιστική λύση για την ικανοποίηση των πελατών.

Με το νέο, μοντέρνο σχέδιο και τις δυο διαφορετικές επιλογές χρωμάτων (λευκό & ασημί), το Situo 5 io Variation ικανοποιεί τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών.

Το τηλεχειριστήριο Situo 5 io Variation σας επιτρέπει να συγκεντρώνετε έως και 5 ηλεκτροκίνητα προϊόντα στο ίδιο τηλεχειριστήριο για να τα ελέγχετε μαζί ή ξεχωριστά. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ομάδες προϊόντων για να τις ενεργοποιήσετε ταυτόχρονα. Ένα πλήκτρο επιλογής σας επιτρέπει να πλοηγηθείτε μεταξύ των διαφόρων καναλιών.

Διαθέτει πατενταρισμένο τροχό κύλισης που σας επιτρέπει να ελέγχετε με ακρίβεια (dimming) τη θερμοκρασία θέρμανσης ή την ένταση φωτός.

Το τηλεχειριστήριο Situo έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τα κριτήρια “Act for Green” για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Χαρακτηριστικά:

  • Για τον έλεγχο έως και 5 ηλεκτροκίνητων προϊόντων ή ομάδων ηλεκτροκίνητων προϊόντων: φωτισμός εφοδιασμένος με δέκτη ή θέρμανση με χρήση προϊόντων τεχνολογίας io.
  • Έχει 3 κύριες λειτουργίες εκτός από τον τροχό κύλισης: Πάνω / Stop / Κάτω , και την αγαπημένη θέση “My” που σας επιτρέπει να μετακινήσετε την τέντα στην αγαπημένη θέση με ένα κλικ.
  • Εύκολη εγκατάσταση με το κουμπί “PROG” στο πίσω μέρος, για συγχρονισμό του τηλεχειριστηρίου με το ηλεκτροκίνητο προϊόν σας.
  • Κομψός, μοντέρνος και εργονομικός σχεδιασμός.
  • Παραδίδεται με επιτοίχια βάση και 1 μπαταρία.

www.somfy.gr