Η νέα πέργκολα Bioclimatic Futura της Metaform, σας επιτρέπει να απολαμβάνετε το υπαίθριο χώρο σας όλο το χρόνο παρά τις καιρικές συνθήκες. Σας προστατεύει από τον ήλιο, τη βροχή, τον άνεμο και το χιόνι. Επιπλέον μπορείτε να ρυθμίσετε φυσικά τη θερμοκρασία και το φως του χώρου σας.

Στον παρακάτω οδηγό θα δείτε βήμα προς βήμα πως να συναρμολογήσετε τη Βιοκλιματική Πέργκολα Futura.

Η Βιοκλιματική Πέργκολα Futura είναι μία δοκιμασμένη λύση για την κάλυψη επαγγελματικών χώρων σε οποιοδήποτε σχήμα και μέγεθος καθώς η πτυσσόμενη στέγη της προσφέρει διάφορα επίπεδα κάλυψης και σκίασης. Είναι κατασκευασμένη να πληροί υψηλής ποιότητας προδιαγραφές ώστε να εξασφαλιστεί η άρτια λειτουργικότητα, η αισθητική και η ασφάλεια. Η αντοχή της στον χρόνο είναι εγγυημένη καθώς είναι ανθεκτική στον Ήλιο, τη Βροχή και το Χιόνι.

Τα επιπλέον ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, όπως η δυνατότητα ηλεκτροκίνησης και τηλεχειρισμού αλλά και το ευρύ φάσμα επιλογής χρωμάτων σύμφωνα με τη πρότυπη παλέτα RAL, είναι αυτά που την κάνουν ακόμα πιο ελκυστική και λειτουργική. Επιπλέον, σας παρέχει πιστοποιημένη αντηλιακή προστασία από τη βλαβερή υπεριώδη ακτινοβολία καθώς απολαμβάνετε τη σκιά της. Μπορείτε επίσης να εξοπλίσετε τη Βιοκλιματική Πέργκολα Futura με κάποια απαραίτητα αξεσουάρ όπως Συστήματα Φωτισμού LED και την Κάθετη Κασετίνα Star.

Πηγή: metaform.gr