Ένας τύπος πέργκολας, από τη LAMDA ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΑΒΕΕ, ο οποίος λόγω του όμορφου σχεδιασμού και της μοντέρνας αισθητικής του τον καθιστά ξεχωριστό.

Μέσω κορυφαίας τεχνολογίας και εργονομικού σχεδιασμού έχουμε καταφέρει να δώσουμε κάτι ξεχωριστό στη συγκεκριμένη πέργκολα κι αυτό είναι το πλεονέκτημά της να μην χρειάζεται καθόλου κλίση.

Λόγω της τοξωτής της οροφής, η οποία αποτελείται από κουρμπαριστές δοκίδες αλουμινίου εξαιρετικής ποιότητας καθώς κι από πλαστικό, βραδύκαυστο (class 2) ύφασμα PVC blockout, καταφέρνουμε σαν αποτέλεσμα την μεταφορά των υδάτων στο περιμετρικό προφίλ της υδρορροής μας, τα οποία εν συνεχεία καταλήγουν στις κολώνες αλουμινίου από τις οποίες γίνεται και η αποστράγγιση αυτών μέσω των απορροών. Έτσι, εξασφαλίζουμε την απόλυτη στεγανότητα της κατασκευής. Η κατασκευή είναι εξ’ ολοκλήρου από αλουμίνιο με εξαρτήματα συναρμογής INOX, έχοντας την δυνατότητα να καλύψει επιφάνεια έως και 30 τ.μ.  και μπορεί να συνοδευτεί από έξτρα εξοπλισμό όπως σύστημα φωτισμού LED, σκέπαστρο προστασίας, μοτέρ με δυνατότητα σύνδεσης στο internet, κ.α.

Ο αυτοφερόμενος σκελετός της μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε παρέχοντας απόλυτη προστασία από τις καιρικές συνθήκες καθιστώντας την ιδανική τόσο για επαγγελματικούς χώρους όσο και για κήπους, αυλές και χώρους που η θέα του τοπίου παίζει πρωταρχικό ρόλο.

www.lamda.com.gr