Αρχική / Έργα / Τεύχος 43

Τεύχος 43

Καλωσήλθατε στο εναρκτήριο τεύχος του SUN & SHADOW, του μοναδικού εξειδικευμένου περιοδικού που πραγματεύεται και αναδεικνύει θέματα αποκλειστικά σχετιζόμενα με τη βιώσιμη και αποδοτική αξιοποίηση της βιομάζας στη χώρα μας!

Η ανάγκη για σκίαση αυξάνεται διαρκώς μέσα σε ένα τοπίο που συνεχώς μεταβάλλεται και με τις τάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη. Γνώμονας οι καλύτερες και πιο βελτιωμένες τεχνικές και εφαρμογές σκίασης και ενεργειακής αναβάθμισης με στόχο την καλύτερη ποιότητα ζωής.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Το SUN & SHADOW παρακολουθεί τις εξελίξεις στον κλάδο της σκίασης και ηλιοπροστασίας και ενημερώνει το σύγχρονο επαγγελματία λαμβάνοντας υπόψη τις εκάστοτε καταναλωτικές ανάγκες.

Το περιοδικό SUN & SHADOW σε συνδυασμό με όλα τα εργαλεία του, παρέχει ολοκληρωμένη πληροφόρηση προσεγγίζοντας τις σύγχρονες κτιριακές κατασκευές, αναδεικνύοντας το ρόλο των νέων τεχνολογιών και των εφαρμογών τους σε όλους τους τομείς της δόμησης και του εξοπλισμού των κτιρίων σε εφαρμογές σκίασης.

Σε αυτό το τεύχος περιλαμβάνονται άρθρα πάνω σε θέματα σκίασης, μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη από τον νέο πρόεδρο της ES-SO, άρθρα για την αξία της σήμανσης CE και τον απολογισμό της R+T 2019, την κορυφαία εμπορική έκθεση παγκοσμίως για ρολά, πόρτες και συστήματα ηλιοπροστασίας. Ακόμη, υπάρχει εκτενής αναφορά στη σημασία της σκίασης στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Καλή ανάγνωση!