Αρχική / Έργα / Τεύχος 44

Τεύχος 44

Ζούμε σε μία χώρα όπου η ανάγκη για σκίαση αλλά και προστασία από έντονα καιρικά φαινόμενα υπάρχει καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Οι τάσεις αλλάζουν και φέρνουν συνεχώς στο προσκήνιο καλύτερες και πιο βελτιωμένες τεχνικές και εφαρμογές, με στόχο πάντα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του ανθρώπου.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Με τη νέα τάξη πραγμάτων που έχει διαμορφωθεί εξαιτίας της πανδημίας, μία ακόμα ανάγκη που προέκυψε και αποτελεί κίνητρο για τον κλάδο της σκίασης και προστασίας είναι αυτή της ασφαλούς παραμονής σε εξωτερικό χώρο. Οι αποστάσεις και όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη δημόσια υγεία, δημιουργούν την τάση επιχειρήσεις, κυρίως, να επιθυμούν τη διαμόρφωση των εξωτερικών τους χώρων με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να εξυπηρετούν με ασφάλεια
το κοινό.

Βέβαια, ανάγκη άνεσης στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο πλέον όλοι έχουν, αφού ο covid-19 ανάγκασε και αναγκάζει πολλούς να περνούν περισσότερες ώρες μέσα στο σπίτι τους, κάτι που οδηγεί και στην αναζήτηση λύσεων ώστε να διαμορφώσουν πιο σωστά και φιλικά προς τον άνθρωπο τους χώρους τους.

Στο τεύχος 44 του SUN & SHADOW εγκαινιάζουμε τη συνεργασία μας με την Ένωση Τεντοποιών Ελλάδος προκειμένου να προβάλλουμε το επάγγελμα των τεντοποιών, τα νέα και τις δράσεις του κλάδου και να συμβάλλουμε στην καλύτερη δυνατή ανάδειξή του. Μια συνεργασία που βασίζεται στη φιλοσοφία αμφοτέρων, ότι μπορούμε καλύτερα όταν προσπαθούμε όλοι μαζί!

Καλή ανάγνωση!