Αρχική / Έργα / Τεύχος 46

Τεύχος 46

Οι Αυτοματισμοί, στον κλάδο της σκίασης, καταλαμβάνουν όλο και περισσότερο χώρο με τα πλεονεκτήματά τους να γίνονται ολοένα και πιο εμφανή.

Προσφέρουν άνεση, αφού με την τεχνολογία τους προσαρμόζονται στις ανάγκες και επιθυμίες του χρήστη, συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας παρέχοντας πλήρη έλεγχο και διαχείριση της κατανάλωσης ενέργειας και τέλος ασφάλεια για τους χρήστες.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Μια μεγάλη πανευρωπαϊκή έρευνα, που διενήργησε η Somfy, την περίοδο της πανδημίας του Covid-19, έδειξε ότι πάρα πολλοί καταναλωτές που «βίωσαν» το σπίτι τους αποφάσισαν να επενδύσουν στην αναβάθμιση της κατοικίας τους και κατ’ επέκταση της ποιότητας ζωής τους. Το γεγονός ότι για πολλούς χρησιμοποιείται το σπίτι και ως χώρος εργασίας δημιούργησε ακόμη περισσότερες απαιτήσεις. Για παράδειγμα, πολλοί για να εργαστούν στον υπολογιστή τους χρεάστηκαν τη συμβολή των συστημάτων σκίασης. Μεγάλη σημασία κατά τη διάρκεια της πανδημίας επίσης είχε ο σωστός εξαερισμός των χώρων για τη βελτίωση της ποιότητας του αέρα και της άνεσης των ενοίκων ενός κτιρίου. Για την επίτευξη του well being το σπίτι μας πρέπει να σκιάζεται, να δροσίζεται και να εξαερίζεται σωστά.

Οι αυτοματισμοί είναι εκεί για να προνοούν ώστε η ζωή στο σπίτι μας να ειναι πιο ευχάριστη και να εξασφαλίζουν το σωστό και ιδανικό περιβάλλον! Στο τεύχος 46 του SUN & SHADOW θα βρείτε προτάσεις σκίασης, κατάλληλες και συμφέρουσες για τις ανάγκες σας καθώς και ενδιαφέροντα άρθρα.

Καλή ανάγνωση!