Αρχική / Έργα / Τεύχος 47

Τεύχος 47

Οι εξωτερικοί χώροι, είτε σε οικιακά είτε σε επαγγελματικά περιβάλλοντα, συντελούν ουσιαστικά στην αισθητική αναβάθμιση, στην εκμετάλλευση του χώρου, τη λειτουργικότητα και την εναρμόνιση με το περιβάλλον.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Ειδικότερα, οι εξωτερικοί χώροι σε επιχειρήσεις, ξενοδοχεία και γενικότερα επαγγελματικούς χώρους, αποτελούν μια διαρκώς αυξανόμενη τάση, λόγω της πανδημίας και της επιτακτικής ανάγκης για ανοιχτούς χώρους όπου δε θα απειλείται η δημόσια υγεία. Βέβαια, οι λειτουργικοί εξωτερικοί χώροι συνεισφέρουν τόσο στην ενεργειακή αναβάθμιση και την εξοικονόμηση ενέργειας, όσο και στην ασφάλεια.

Στο τεύχος 47 του SUN & SHADOW θα βρείτε προτάσεις και ιδέες για συστήματα κάλυψης-εκμετάλλευσης εξωτερικών χώρων (επαγγελματικών και οικιακών). Μέσα από το τεύχος μπορείτε να ανακαλύψετε διάφορα προϊόντα και υπηρεσίες που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα και κατ’ επέκταση να πρoσφέρετε ως επαγγελματίας το καλύτερο δυνατό. Επίσης θα βρείτε ενδιαφέροντα άρθρα και νέα του κλάδου, για να είστε πάντα ενημερωμένοι για τις εξελίξεις στον κλάδο της σκίασης.

Καλή ανάγνωση!