Αρχική / Έργα / Τεύχος 48

Τεύχος 48

Η ανάγκη για σκίαση αυξάνεται διαρκώς με φόντο ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο τοπίο και τις τάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη, προσαρμοσμένες πάντα στις ανάγκες της αγοράς. Η αγορά αφουγκράζεται και μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας «ζωντανός οργανισμός». Οι εξελίξεις προλαβαίνουν πολλές φορές τις ανάγκες και ενίοτε τις δημιουργούν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η πανδημία, η οποία ουσιαστικά επέβαλλε αλλαγές στο χώρο της σκίασης και της προστασίας, θέτοντας στο επίκεντρο τους εξωτερικούς χώρους και πως μπορούν να διαμορφωθούν ώστε να καλύψουν τις ανάγκες και τις απαγορεύσεις.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Οι εξωτερικοί χώροι συντελούν επίσης και στην αισθητική αναβάθμιση, στην εκμετάλλευση του χώρου, τη λειτουργικότητα και την εναρμόνιση με το περιβάλλον. Πρέπει να αναφερθεί βέβαια ότι οι λειτουργικοί εξωτερικοί χώροι συνεισφέρουν τόσο στην ενεργειακή αναβάθμιση και την εξοικονό – μηση ενέργειας, όσο και στην ασφάλεια.

Στο τεύχος 48 του SUN & SHADOW θα βρείτε προτάσεις και ιδέες για συστήματα σκίασης και προτάσεις για εξωτερικούς χώρους. Μέσα από το τεύχος μπορείτε να ανακαλύψετε διάφορα προϊόντα και υπηρεσίες που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα και κατ’ επέκταση να προσφέρετε ως επαγγελματίας το καλύτερο δυνατό. Επίσης θα βρείτε ενδιαφέροντα άρθρα και νέα του κλάδου, για να είστε πάντα ενημερωμένοι για τις εξελίξεις στον κλάδο της σκίασης.

Καλή ανάγνωση!