Αρχική / Έργα / Τεύχος 50

Τεύχος 50

Η  εσωτερική σκίαση  είναι ο καλύτερος τρόπος για να περιοριστεί το φως και η ακτινοβολία που εισέρχεται ένα χώρο. Τα τελευταία χρόνια, με την εξέλιξη της τεχνολογίας, προκύπτουν ολοένα και περισσότερες εφαρμογές σκίασης εσωτερικών χώρων. Τα δημοφιλέστερα είδη είναι τα στόρια, οι περσίδες και οι ρολοκουρτίνες, όμως υπάρχουν και λιγότερο δημοφιλή είδη όπως τα πάνελ που προσφέρουν κι αυτά με τη σειρά τους πολλά πλεονεκτήματα στο χώρο που τοποθετούνται.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Σε κάθε ένα από τα παραπάνω συστήματα σκίασης, υπάρχουν πολλές διαφορετικές χρωματικές ποιότητες και μοτίβα, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες σας να δημιουργήσουν όμορφους συνεδυασμούς, αναδεικνύοντας το χώρο τους, ενώ την ίδια στιγμή απαλλάσσουν από τις ενοχλητικές αντανακλάσεις και τη ζέστη που ο ήλιος μεταφέρει στο εσωτερικό, προστατεύοντας τα αντικείμενα και προσφέροντας άνεση στους χρήστες των κτιρίων.

Στο τεύχος 50 του SUN & SHADOW θα βρείτε προτάσεις σκίασης, από τις πιο αναγνωρισμένες εταιρείες του κλάδου αλλά και ενδιαφέροντα άρθρα.