Αρχική / Έργα / Τεύχος 51

Τεύχος 51

Κάθε χρόνο, η ανάγκη για σκίαση αυξάνεται με αποτέλεσμα να προκύπτουν ολοένα και περισσότερες εφαρμογές σκίασης εξωτερικών και εσωτερικών χώρων. Τα συστήματα σκίασης, ιδιαίτερα στις μέρες μας που η τεχνολογική πρόοδος όλο και πιο πολύ υποστηρίζει τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, παρουσιάζουν μεγάλη ποικιλία, από τις απλούστερες παραδοσιακές λύσεις (μια τέντα ή μια πέργκολα) έως τις λύσεις συστημάτων κινούμενων περσίδων για παράδειγμα, οι οποίες υποστηρίζονται μηχανικά και με τη βοήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Ενεργειακή αναβάθμιση

Τα σωστά συστήματα σκίασης αποτελούν έναν από τους πιο σύγχρονους, οικονομικούς και ενεργειακά έξυπνους τρόπους για την εξωτερική προστασία ενός κτιρίου.

Η εξωτερική σκίαση αποτελεί τον πρωταγωνιστή σε ό,τι αφορά τη διατήρηση της μέγιστης απόδοσης, της λειτουργικότητας αλλά και της αισθητικής ενός κτιρίου.

Με το κατάλληλο σύστημα σκίασης οι φθορές σε τοιχοποιίες αλλά και εξωτερικούς χώρους μειώνονται σημαντικά, με αποτέλεσμα εκτός από ενεργειακή εξοικονόμηση να επιτυγχάνουμε και μείωση εξόδων σε εργασίες συντήρησης ή αποκατάστασης ζημιών που προκαλούνται από τον καιρό ή από το χρόνο.

Στο τεύχος 51 του SUN & SHADOW έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε για προϊόντα και λύσεις σκίασης αλλά και πολύ ενδιαφέροντα άρθρα. Ακόμη, φιλοξενούμε τον κ. Γιώργο Παπαμιχαήλ, Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του ΣΕΕΣ (Σύνδεσμος Ελληνικών Επιχειρήσεων Σκίασης ο οποίος εκπροσωπεί τον ES-SO στην Ελλάδα). Ο ίδιος μιλά για το Σύνδεσμο, τους στόχους αλλά και τις δράσεις του μέλλοντος.

Καλή ανάγνωση!