Η R+T Turkey, που θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 110 κορυφαίων εταιρειών του κλάδου, σε συνολική έκταση 11 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, στις Αίθουσες 9 και 10 του IFM (Istanbul Expo Centre), έχει ήδη μπει στο ημερολόγιο πολλών εθνικών και διεθνών εταιρειών και αγοραστών.

Η εμπορική έκθεση, στην οποία συμμετέχουν οι κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, θα συγκεντρώσει όλους τους ενδιαφερόμενους του κλάδου, όπως επενδυτές, παραγωγούς, λιανοπωλητές, εμπόρους, καταστήματα πωλήσεων, χονδρέμπορους, διανομείς, αρχιτέκτονες, αρχιτέκτονες εσωτερικού χώρου, πολιτικούς μηχανικούς μαζί στη μοναδική διεθνή, εμπορική πλατφόρμα του κλάδου.

Η R+T Turkey, η μοναδική διεθνής εμπορική έκθεση της Ευρασίας στον τομέα της ηλιοπροστασίας και των αυτόματων συστημάτων θυρών, θα προσφέρει μια σημαντική πλατφόρμα για νέες εξαγωγικές δραστηριότητες για 6η φορά. “Από τότε που διοργανώσαμε για πρώτη φορά την R+T Turkey το 2013, έχουμε συμβάλει στην αύξηση του εξαγωγικού δυναμικού πολλών εκθετών μας στον κλάδο. Και για εμάς ως διοργανωτές, αυτό επιβεβαιώνει ότι η R+T Turkey έχει φέρει την επιχειρηματική επιτυχία σε υψηλό επίπεδο», λέει ο Ufuk Altıntop, Διευθύνων Σύμβουλος της Messe Stuttgart Ares Fuarcılık.

 Τονίζοντας ότι αύξησαν τον αριθμό των ξένων επισκεπτών σε επίπεδο ρεκόρ πέρυσι, ο Altıntop συνοψίζει αυτή την επιτυχία με τα εξής λόγια: “42 τοις εκατό των επισκεπτών μας ήταν αντιπρόσωποι ξένων αγορών. Πιστεύουμε ότι αυτή η κατάσταση προσφέρει πολύ θετικές ευκαιρίες για τους εξαγωγικούς στόχους της τους εκθέτες μας.

Η εμπορική έκθεση προσφέρει ευκαιρίες επέκτασης των υφιστάμενων συνεργασιών και δημιουργίας συνεργασίας σε νέες και αναδυόμενες αγορές. Οι δέκα χώρες με τους περισσότερους επισκέπτες το 2022 ήταν η Ρουμανία, η Ρωσία, η Βουλγαρία, η Ελλάδα, η Γερμανία, το Ισραήλ, το Ιράν, το Μαρόκο, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ιορδανία. Άλλες χώρες από την ευρωπαϊκή αγορά που έδειξαν ενδιαφέρον για την έκθεση μας είναι η Νορβηγία, η Σουηδία, η Δανία, η Ολλανδία, η Γαλλία, η Αυστρία, η Ισπανία, η Ιταλία, η Πορτογαλία και η Πολωνία».

Η έκθεση αναμένεται να προσελκύσει 7.000 επαγγελματίες επισκέπτες από 90 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Ουρουγουάης, της Βενεζουέλας, της Σιγκαπούρης και της Αυστραλίας.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.rt-turkey.com/en/startseite/