Η εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων ROTA ανακοινώνει τη διοργάνωση της επαγγελματικής έκθεσης για τον κλάδο της οικοδομής και των κατασκευών ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2021.

Η έκθεση «δίνει ραντεβού» με την αγορά και τους επαγγελματίες του κλάδου από τις 15 έως τις 17 Οκτωβρίου 2021 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan EXPO στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η διοργάνωση του 2019, την οποία επισκέφθηκαν χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου της οικοδομής και των κατασκευών, καταγράφεται ήδη ισχυρό ενδιαφέρον από την αγορά για την κορυφαία εξειδικευμένη επαγγελματική έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2021.

Άλλωστε ο κλάδος της οικοδομής καταγράφει ισχυρές επιδόσεις που συνεχίστηκαν σε όλη τη διάρκεια του 2020, παρά την κρίση της πανδημίας και τα δύο lockdown. Παράλληλα, οι προοπτικές της αγοράς ενισχύονται από το νέο ενισχυμένο και διευρυμένο πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» το οποίο αναμένεται να δημιουργήσει νέα ζήτηση για κατασκευαστικές– επισκευαστικές εργασίες.

Όπως και στην προηγούμενη διοργάνωση, η ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2021 θα περιλαμβάνει πλήθος εκδηλώσεων για  ους επαγγελματίες, όπως το εξαιρετικά επιτυχημένο ArchitectsTalkbyArchsearch.gr,το Atelier Αρχιτεκτόνων από το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής αλλά και το Open Space 2021 με workshops και case studies από καταξιωμένους φορείς και επαγγελματίες. Σημειώνεται ότι μεταξύ των εκθετών της προηγούμενης έκθεσης ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO περιλαμβάνονταν κορυφαίες και εξειδικευμένες επιχειρήσεις από τους κλάδους δομικών υλικών, προϊόντων τσιμέντου, μόνωσης και στεγανοποίησης, κονιαμάτων – βελτιωτικών, ειδών υγιεινής, κουφωμάτων, χρωμάτων, δαπέδων– ψευδοροφών, δομικών υλικών, κουφωμάτων, μαρμάρων – γρανιτών, εργαλείων και μηχανημάτων, θέρμανσης, ηλεκτρολογικού υλικού και άλλων κλάδων της οικοδομικής δραστηριότητας.

Η επαγγελματική έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO κατάφερε ήδη να καταξιωθεί και να γίνει σημείο αναφοράς για τον κλάδο των κατασκευών και της οικοδομής, αποτυπώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δυναμικές προοπτικές της αγοράς. Το 2021 η επιτυχία της έκθεσης αναμένεται να συνεχιστεί στο Metropolitan EXPO, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, το μεγαλύτερο, πλέον σύγχρονο και ασφαλές εκθεσιακό κέντρο της χώρας, το οποίο διαθέτει πιστοποίηση COVID SHIELD από την TUV AUSTRIA.

Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO διοργανώνεται από τις εταιρείες ROTA AE και TEXPO ΑΕ από τις 15 έως τις 17 Οκτωβρίου 2021 στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2021 τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του ΣΕΒ, του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής, του Εμπορικού Και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά.