Το εικονιζόμενο έργο έλαβε χώρα στη Σιγκαπούρη, όπου το ιδιόμορφο κλίμα επιτάσσει παροχή δροσιάς από τον καυτό ήλιο την ημέρα και προστασία από τυχόν βροχοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους το βράδυ. Για να καλυφθεί η σύνθετη αυτή ανάγκη, τοποθετήθηκε σύστημα πέργκολας NYFAN Jumbo® αλλά και κάθετα συστήματα σκίασης NYFAN ZIP®.

Τα οφέλη για τον ιδιοκτήτη του ρετιρέ ήταν πολλαπλά:

  • Η οροφή της πέργκολας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ανοίγει και κλείνει πλήρως, μετατρέποντας ένα κλειστό περιβάλλον σε ανοιχτό ή και το αντίστροφο.
  • Το 100% blαck out ύφασμα από PVC προσφέρει απόλυτη σκιά και φυσικά τη μέγιστη δυνατή δροσιά κάτω από την πέργκολα καθώς αποκρούει το 100% της ηλιακής ακτινοβολίας.
  • Τις βροχερές ημέρες, ο ιδιοκτήτης μπορεί να απολαμβάνει με άνεση τη βεράντα του καθώς το ύφασμα PVC είναι 100% αδιάβροχο και χάρη στο σύστημα διαχείρισης υδάτων της NYFAN Jumbo μπορεί να κατευθύνει το βρόχινο νερό όπου αυτός επιθυμεί.
  • Στο συγκεκριμένο project προστέθηκε επίσης φωτισμός τεχνολογίας LED με δυνατότητα ρύθμισης της έντασης, ώστε η βεράντα να είναι πλήρως λειτουργική κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Επιπλέον, τοποθετήθηκαν κάθετα πτυσσόμενα συστήματα τεχνολογίας NYFAN ZIP με διάτρητο ύφασμα, με βαθμό διαπερατότητας 85%. Τα συστήματα ενσωματώθηκαν περιμετρικά στην πέργκολα NYFAN Jumbo κατά τέτοιο τρόπο ώστε να  μη δημιουργούνται περιττές γραμμές και προσθήκες, με σκοπό να παρέχεται σκιά αλλά και ανεμπόδιστη πρόσβαση στην εκπληκτική θέα του διαμερίσματος.

www.nyfan.gr/pergola