Υπό το πρίσμα της πανδημίας COVID-19, η ετήσια εμπορική έκθεση για την παγκόσμια κατασκευαστική κοινότητα, Big 5, στο Ντουμπάι, έχει προγραμματιστεί εκ νέου στις 12-15 Σεπτεμβρίου 2021.

Οι νέες ημερομηνίες αποφασίστηκαν, λαμβάνοντας υπόψη αμέτρητους παράγοντες όπως την υγεία, την ασφάλεια και την ευκολία όλων των συμμετεχόντων, την ευκολία ταξιδιού καθώς και το παγκόσμιο ημερολόγιο εκδηλώσεων για τη βιομηχανία, σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι διοργανωτές της εκδήλωσης.

Η νέα ημερομηνία θα απέχει σημαντικά από τους τρέχοντες περιορισμούς και θα επιτρέψει στους εκθέτες και τους επισκέπτες να απολαύσουν τη Big 5 στο σύνολό της. Θα έρθει σε μια στιγμή που τα ταξίδια θα είναι πολύ ευκολότερα και οι οικονομίες θα επανέλθουν σε φάσεις ανάπτυξης, δημιουργώντας θετικές ευκαιρίες για τους εκθέτες να αλληλεπιδράσουν με παλιούς και νέους πελάτες σε ένα εξαιρετικά παραγωγικό περιβάλλον.

Οι διοργανωτές διαβεβαίωσαν ότι η Big 5, που αρχικά είχε προγραμματιστεί για το Νοέμβριο του 2020, θα συνεχίσει να επιδιώκει να συνδέσει και να ενδυναμώσει τους κατασκευαστές σε ολόκληρο τον κόσμο και θα το κάνει με καινοτόμους τρόπους.

Καλωσορίζοντας περισσότερους από 67.000 αγοραστές, προμηθευτές και εμπειρογνώμονες από ολόκληρο τον κύκλο κατασκευής, η έκθεση Big 5 προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαιδευτικών εργαστηρίων, δυνατοτήτων δικτύωσης και επιχειρηματικών ευκαιριών και πωλήσεων.