Η R + T, η κορυφαία εμπορική έκθεση στον κόσμο για ρολά, πόρτες και συστήματα προστασίας από τον ήλιο, επεκτείνεται στον ψηφιακό χώρο. Σε αυτό το πλαίσιο έχει σχεδιάσει μια υβριδική μορφή εκδήλωσης.

Από τις 22 έως τις 25 Φεβρουαρίου 2021, οι συμμετέχοντες στην ψηφιακή R + T θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν, σε μια διεθνή πλατφόρμα τα νέα, καινοτόμα προϊόντα τους και να αποκομίσουν πολλαπλά οφέλη. Η online εκδήλωση θα πλαισιωθεί από διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις, οι οποίες θα μεταδίδονται σε απευθείας σύνδεση, στην πλατφόρμα της ψηφιακής R+T.

«Με την ψηφιακή R + T θέλουμε να παρέχουμε στους εκθέτες και τους συνεργάτες μας ψηφιακή πρόσβαση στο παγκόσμιο δίκτυο επισκεπτών μας, έτσι ώστε, σε αυτό το πλαίσιο, τα καινοτόμα προϊόντα που αναπτύχθηκαν για το 2021 να μπορούν να παρουσιαστούν λεπτομερώς. Αυτός είναι ο πρωταρχικός μας στόχος. Για το λόγο αυτό, η παρουσίαση του R+T Innovation Award (Βραβείο Καινοτομίας) είναι το επίκεντρο της φιλοσοφίας της εκδήλωσης», λέει ο Sebastian Schmid, Διευθυντής Τεχνολογίας του Τμήματος στη Messe Stuttgart. «Οι μορφές ψηφιακών εκδηλώσεων δεν αντικαθιστούν και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τις ζωντανές εκθέσεις. Η R+T είναι και θα παραμείνει η σημαντικότερη εκδήλωση για ρολά, πόρτες και συστήματα ηλιοπροστασίας» συμπληρώνει ο κ. Schmid.

Η ψηφιακή R + T θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως τις 25 Φεβρουαρίου 2021. Στην πλατφόρμα www.rt-expo.digital, άνθρωποι του τομέα θα έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν και να παρουσιάσουν καινοτόμα προϊόντα σε ένα παγκόσμιο εξειδικευμένο κοινό, στον εικονικό χώρο. Το περιεχόμενο των παρουσιάσεων θα είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο για 365 ημέρες μετά την ψηφιακή R+T. Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στη διεύθυνση https://www.messe-stuttgart.de/r-t/en/