Η Messe Stuttgart αναβάλλει την επόμενη R + T – την κορυφαία παγκόσμια εμπορική έκθεση για ρολά, πόρτες και συστήματα προστασίας από τον ήλιο – για τις 21 – 25 Φεβρουαρίου 2022. Η απόφαση αυτή βασίστηκε στις εντατικές συζητήσεις μεταξύ των διαχειριστών του έργου και των συνεργατών, ενώσεων, συμβούλων της έκθεσης και κατασκευαστών.

Τις τελευταίες εβδομάδες πραγματοποιήθηκε από τους εκθέτες μια εντατική έρευνα. Αυτή η έρευνα έδωσε επίσης ένα σαφές αποτέλεσμα. “Από την πρώτη μέρα, επικεντρωθήκαμε στη στενή και διαφανή επικοινωνία με όλους τους εμπλεκόμενους. Οι εντατικές συζητήσεις και η έρευνα των εκθετών δείχνουν σαφώς ότι η R + T δε μπορεί να οργανωθεί αξιόπιστα, προς το παρόν, διατηρώντας την αποδεδειγμένη ποιότητά της”, δήλωσε ο Roland Bleinroth, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Messe Stuttgart.

Ψηφιακά η R + T το 2021

Ωστόσο, η αναβολή της R + T ανοίγει επίσης νέες ευκαιρίες για τη βιομηχανία. “Στην αρχικά προγραμματισμένη περίοδο εκδήλωσης, δηλαδή 22 έως 26 Φεβρουαρίου 2021, όλοι οι εκθέτες μας θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ανεπτυγμένες καινοτομίες και τα νέα προϊόντα τους σε εμπόρους από όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια του ψηφιακού R + T”, δήλωσε ο Διευθυντής Τμήματος Τεχνολογίας της Messe Stuttgart, Sebastian Schmid.

Το επίκεντρο αυτής της ψηφιακής μορφής θα είναι το R + T Innovation Award το οποίο θα διοργανωθεί, σύμφωνα με τα αρχικά σχέδια, ως ζωντανή εκδήλωση. Θα εξεταστούν επίσης βασικά θέματα όπως το έξυπνο σπίτι και η αρχιτεκτονική. Το πρόγραμμα θα συμπληρωθεί από συνομιλίες ειδικά για τη βιομηχανία και διάφορες υπηρεσίες διασύνδεσης. Όλα όσα παρουσιαστούν στην έκθεση θα είναι επίσης διαθέσιμα στο διαδίκτυο μετά το τέλος της και για 365 ημέρες, έως την επόμενη R + T.