Η IFAI (Industrial Fabrics Association International) και η Messe Stuttgart, διοργανώτρια της R+T στη Στουτγκάρδη (Γερμανία), της R+T Turkey στην Κωνσταντινούπολη, της R+T Asia στη Σανγκάη (Κίνα) και της R+T South America στο Σάο Πάολο (Βραζιλία) ανακοινώνουν ότι θα συνδιοργανώσουν την IFAI expo με τη νέα έκδοση της Messe Stuttgart στις ΗΠΑ, με την ονομασία Sun Shading Expo North America, ξεκινώντας στο Νάσβιλ, από τις 2-4 Νοεμβρίου 2021.

Η Sun Shading Expo North America θα επικεντρωθεί στην εσωτερική προστασία από τον ήλιο, όπως δηλαδή οι εκθέσεις R + T παγκοσμίως. Αυτή η συνδιοργάνωση αναμένεται να συνεχιστεί για τουλάχιστον πέντε χρόνια.

Αυτές οι δύο εκδηλώσεις θα συγκεντρώσουν τις κορυφαίες εταιρείες της κλωστοϋφαντουργίας, τις τελευταίες καινοτομίες στον εξοπλισμό και τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και την πολύτιμη εκπαίδευση, επισημαίνοντας τρόπους με τους οποίους οι εταιρείες κλωστοϋφαντουργίας μπορούν να παρέχουν λύσεις υψηλής ποιότητας για εμπορικές επιχειρήσεις και καταναλωτές. Οι εκδηλώσεις αυτής της συνδιοργάνωσης θα προσφέρουν ευκαιρίες διασύνδεσης με πελάτες, προμηθευτές, κατασκευαστές τελικών προϊόντων και βιομηχάνους.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη νέα Sun Shading North America της Messe Stuttgart», λέει ο Steve Schiffman, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της IFAI, «Προσπαθούμε πάντα να βελτιώσουμε την εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες και να ενισχύσουμε τη συνολική αξία για τα μέλη μας, συμμετέχοντες και εκθέτες. Καθώς μπαίνουμε στα επόμενα 100 χρόνια που αρχίζουν το 2021, αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα στο μέλλον και η IFAI Expo θα συνεχιστεί ως η εμβληματική εμπορική έκθεση για τους επαγγελματίες της κλωστοϋφαντουργίας για να αγορές, πωλήσεις, δικτύωση και απόκτηση γνώσης”.