Στις 14-16 Οκτωβρίου, στο Metropolitan Expo, η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ και η παράλληλη κλαδική έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ δημιουργούν από κοινού το σπουδαιότερο γεγονός του ευρύτερου οικοδομικού και κατασκευαστικού κλάδου.
Ανταποκρινόμενες στην αυξημένη συμμετοχή εκθετών και στο έντονο ενδιαφέρον ξένων αγοραστών, οι δύο εκθέσεις εκτείνονται σε τρεις αίθουσες του μεγαλύτερου και πιο σύγχρονου εκθεσιακού κέντρου της χώρας.

Οι αίθουσες 1 & 2 αφορούν την ΟΙΚΟΔΟΜΗ, όπου θα παρουσιαστούν νέα υλικά και τεχνολογίες, ενώ η αίθουσα 3 είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, τη μοναδική έκθεση για το αλουμίνιο που συγκεντρώνει ξανά ολόκληρη την αγορά. Προσφέροντας τις λύσεις και τις εμπορικές ευκαιρίες για κάθε επαγγελματία, η ΟΙΚΟΔΟΜΗ και το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ θέτουν ψηλά τον πήχη, με συνέπεια και όραμα.

Εξαιρετικού ενδιαφέροντος παράλληλες εκδηλώσεις!

Στο πλαίσιο των δύο εκθέσεων και καθ’ όλη τη διάρκειά τους, θα πραγματοποιηθεί σειρά εξειδικευμένων παράλληλων εκδηλώσεων, από εξειδικευμένους φορείς και καταξιωμένους επαγγελματίες. Με συνέδρια και ανοιχτές συζητήσεις, παρουσιάσεις και εργαστήρια, η ΟΙΚΟΔΟΜΗ και το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ γίνονται πηγή ενημέρωσης και υψηλής τεχνογνωσίας, ανοίγοντας νέους ορίζοντες.