Με μεγάλη επιτυχία έλαβε χώρα το Building Green Open Space, στις 14-16 Οκτωβρίου 2022, στο πλαίσιο της Έκθεσης Οικοδομή και αποτέλεσε ένα εποικοδομητικό τριήμερο διαδραστικών εκδηλώσεων, workshops και case studies, με πλήθος επισκεπτών από όλη την Ελλάδα (μηχανικοί, ενεργειακοί επιθεωρητές, εργολάβοι, εφαρμοστές κ.ά.).

Το event χαρακτηρίστηκε από την ικανοποιητική προσέλευση και τις αξιόλογες ομιλίες καταξιωμένων προσώπων του κλάδου της αειφορίας και του δομημένου περιβάλλοντος από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το Building Green Open Space πραγματοποήθηκε με την υποστήριξη τεσσάρων ενεργών φορέων της αγοράς, e-CODOMH, ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ, ΚΑΠΕ, ΠΣΥΠΕΝΕΠ.

Η βασική θεματική του Building Green Open Space ήταν η πράσινη δόμηση και το περιβάλλον σε συνδυασμό με το μέλλον στα κτίρια, ενώ προς αυτή την κατεύθυνση παρουσιάστηκαν λύσεις, προϊόντα, υλικά και καινοτόμες εφαρμογές απο εταιρίες του κλάδου. Ένα καινοτόμο παράδειγμα που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και ξεχώρισε ήταν ο Πύργος του Πειραιά.

Μπορείτε να δείτε όλο το πρόγραμμα των ημερίδων και των ομιλιών στο https://events.buildinggreen.gr/open-space-2022/.