Η εταιρεία Shading Experts, από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της, ήταν αποφασισμένη να διαπρέψει στο χώρο των συστημάτων σκίασης. Η ποιότητα στα επιλεγμένα υλικά και στην παροχή υπηρεσιών αποτελούσε ανέκαθεν το motto της εταιρείας, με αποτέλεσμα να διατηρεί τον πήχη σε υψηλά επίπεδα εν καιρώ μεγάλου ανταγωνισμού.

Οι προοπτικές για συνεχή εξέλιξη και μόρφωση στις νέες τεχνολογίες είναι κάτι που αφορά την Shading Experts, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την πρωτοπορία.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, η εταιρεία προχώρησε σε διαδικασίες για την έκδοση πιστοποιητικού ISO 9001:2015 για την εγκατάσταση συστημάτων εσωτερικής και εξωτερικής σκίασης, όπου ολοκληρώθηκαν επιτυχώς.
Πλέον ως πιστοποιημένη εταιρεία, οι πελάτες της εταιρείας θα είναι πάντοτε σίγουροι για την επιλογή τους. Η Shading Experts σχεδιάζει για εσάς την καταλληλότερη λύση σκίασης και προστασίας από τις καιρικές συνθήκες για τον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο. Χρησιμοποιεί άριστης ποιότητας και αισθητικής υφάσματα και εξοπλισμό τηρώντας αυστηρά πρωτόκολλα ασφάλειας.

www.shadingexperts.gr