Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2022 που υλοποιείται από τις εταιρείες διοργάνωσης εκθέσεων ROTA A.E. και TEXPO Α.Ε., λαμβάνει χώρα την καλύτερη δυνατή περίοδο για τον κλάδο. Κι αυτό γιατί η «ατμομηχανή» της ελληνικής οικονομίας παίρνει μπροστά, με έργα συνολικού ύψους 43,3 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης, το νέο ΕΣΠΑ και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων να βρίσκονται προ των πυλών.

Για ακόμα μια φορά οι επαγγελματίες του κλάδου της οικοδομής, των κατασκευών, των υλικών και του design δίνουν ραντεβού στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος από τις 14 έως και τις 16 Οκτωβρίου 2022. Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2022, αφουγκραζόμενη την ανάγκη της αγοράς για νέα πνοή, συνδυαστικά με την ταχεία ανάπτυξη που σημειώνεται στην οικοδομική κατασκευαστική δραστηριότητα.

Έμφαση στην εξωστρέφεια

Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2022 θα είναι και πάλι το μεγαλύτερο εκθεσιακό event του κατασκευαστικού κλάδου, με έντονη ροπή προς την εξωστρέφεια. Κι αυτή τη χρονιά η έκθεση θα υποδεχτεί επισκέπτες από όλες τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Μεσογείου, στο πλαίσιο των Β2Β συναντήσεων. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επαγγελματίες του κλάδου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για ο,τιδήποτε έχει σχέση με την κατασκευή νέων κτιρίων, την ανακαίνιση, αλλά και να δουν από κοντά νέα προϊόντα και υπηρεσίες.

Πληθώρα εκθετών

Στους εκθέτες θα είναι εταιρείες από όλο το φάσμα των προϊόντων, υλικών συστημάτων και υπηρεσιών όπως: Δομικά Προϊόντα – Ξηρά Δόμηση, Μονωτικά Υλικά – Συστήματα Θερμομόνωσης, Στεγανοποιητικά Υλικά, Κονιάματα – Βελτιωτικά, Πλακάκια – Είδη Υγιεινής, Κουφώματα (Αλουμίνιου-P.V.C), Χρώματα, Δάπεδα – Ψευδοροφές, Κάγκελα (Inox-Αλουμινίου-Σιδήρου) – Είδη Κιγκαλερίας, Προϊόντα Τσιμέντου (Πλάκες-Κυβόλιθοι Κανάλια), Πισίνες – Spa, Μάρμαρα – Γρανίτες – Πέτρες, Αίθρια – Πέργολες – Πολυκαρβονικά, Εργαλεία & Οικοδομικά Μηχανήματα, Ανελκυστήρες, Αρχιτεκτονικά γραφεία, Software και πολλά άλλα.

Πέρα όμως από τον πλουραλισμό των εκθεμάτων, θα υπάρχουν σημαντικές ειδικές δράσεις και παράλληλες εκδηλώσεις, οι οποίες θα ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα, μιας και το πρόγραμμα εμπλουτίζεται συνεχώς.