Το Συνέδριο Greek Exports Forum και τα Greek Exports Awards 2023 πραγματοποιήθηκαν για 11η συνεχή χρονιά την Παρασκευή 21 Απριλίου 2023 στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, με τη συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών και εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου.

Στη λαμπερή εκδήλωση της τελετής απονομής των Greek Exports Awards 2023, η Viomal SA, πρωτοπόρος Ελληνική βιομηχανία μορφοποίησης αλουμινίου και θυγατρική της ElvalHalcor, συμμετέχοντας για πρώτη φορά στο θεσμό αυτό, απέσπασε με μεγάλη χαρά Βραβείο στην κατηγορία «Top Manufacturing Export Company».

Το βραβείο της «Καλύτερης βιομηχανίας με εξαγωγική δραστηριότητα», επιβεβαιώνει ότι η προσήλωσή της Viomal στην εξωστρέφεια ως στρατηγική επιλογή, στη βιώσιμη ανάπτυξη και την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και προστιθέμενης αξίας, αποτελεί συνταγή επιτυχίας, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε περισσότερες από 20 χώρες παγκοσμίως. Το βραβείο παρέλαβε ο Κος Αλέξανδρος Γιαννόπουλος, Export Sales Manager VIOMAL SA.

Με τις ελληνικές εξαγωγές να καταγράφουν φέτος ένα ακόμη ρεκόρ αγγίζοντας τα 55 δισ. ευρώ και «βλέποντας» στον κοντινό ορίζοντα τα 70 δισ., η φετινή διοργάνωση των Greek Exports Forum & Awards ήρθε να προβάλει τις ευκαιρίες που προκύπτουν για τις εξαγωγικές επιχειρήσεις προκειμένου να ενισχύσουν την δραστηριότητά τους, αλλά και να τις επιβραβεύσει για τις εξαγωγικές τους επιδόσεις. Σε μία δύσκολη χρονιά, που κινήθηκε υπό την επήρεια των γεωπολιτικών συγκρούσεων και του υψηλού ενεργειακού-μεταφορικού κόστους.

Το 11ο Συνέδριο Greek Exports Forum & Awards 2023 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία υπό τη διοργάνωση της Ένωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών και σε συνεργασία με την ethosEVENTS.