Ξεκινώντας από τις αρχές Ιουλίου 2021 η Somfy Ελλάς αναλαμβάνει την ευθύνη διανομής των προϊόντων της εταιρείας BFT στην Ελλάδα.  Η BFT, η οποία είναι μια από τους σημαντικότερους κατασκευαστές μηχανισμών και αυτοματισμών για αυλόπορτες και γκαραζόπορτες στον κόσμο, αποτελεί μέρος του Somfy Group εδώ και 16 χρόνια.

Στην πορεία της εξέλιξής της έχει επίσης αναπτύξει ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης πρόσβασης σε εμπορικούς και κοινόχρηστους χώρους όπως, μηχανισμούς για αυτόματες γυάλινες πόρτες, ολοκληρωμένα συστήματα πάρκινγκ κ.α.  Η ανάθεση της ευθύνης διανομής τους στην Somfy Ελλάς Α.Ε. είναι στο πλαίσιο της στρατηγικής του Somfy Group για την περαιτέρω ανάπτυξη των πωλήσεων και του μεριδίου αγοράς της εταιρίας στις συγκεκριμένες εφαρμογές και κατηγορίες προϊόντων με την από κοινού αξιοποίηση των σημάτων (brands) της Somfy & BFT.

Στις προθέσεις της εταιρείας είναι να αξιοποιηθεί και να ενισχυθεί περαιτέρω το υφιστάμενο δίκτυο διανομής της BFT στην Ελλάδα ενώ παράλληλα να αναπτυχθούν νέες δυνατότητες προδιαγραφής και ενσωμάτωσης των προϊόντων της BFT σε μεγάλα έργα στην χώρα μας.