Χαλάρωση & έλεγχος
Διαχειριστείτε το σπίτι σας ακόμη και από απόσταση: λάβετε ειδοποιήσεις στο smartphone σας. Με μία μόνο εντολή βεβαιωθείτε ότι όλα λειτουργούν τέλεια. Έτσι, είστε πιο ξέγνοιαστοι όταν εργάζεστε και επιστρέφετε στο σπίτι με χαμόγελο!

Χωρίς περισπασμούς
Σχεδιάσαμε ένα έξυπνο οικιακό σύστημα που μπορεί να επεκταθεί και να προσαρμοστεί στις συνήθειες σας, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε στο σπίτι χωρίς να σας διασπάται η προσοχή.
Έτσι απολαμβάνετε την καθημερινότητά σας, προγραμματίζοντας κάθε λεπτομέρεια εύκολα και ευέλικτα.

Όμορφοι κήποι
Το έξυπνο σπίτι Nice μπορεί επίσης να διαχειρίζεται συστήματα για τους χώρους πρασίνου σας ακόμα κι από απόσταση, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε το πότισμα σύμφωνα με τις πραγματικές καιρικές συνθήκες και να διατηρήσετε τους χώρους πρασίνου σας ανθισμένους, με μικρή κατανάλωση ενέργειας, ακόμα και όταν ταξιδεύετε.

Έξυπνο Οικιακό σύστημα
Έχουμε σχεδιάσει ένα έξυπνο οικιακό σύστημα που επιτρέπει στους αυτοματισμούς στο σπίτι σας να επικοινωνούν μεταξύ τους, επιτρέποντάς σας να αναπτύξετε εύκολα διαφορετικά σενάρια για να ενεργοποιήσετε μια σειρά ενεργειών με μία μόνο εντολή.

Έτσι, μπορείτε να φτάσετε στο σπίτι και να σας υποδεχτεί η αγαπημένη σας μουσική ή ήχοι, ενώ τα φώτα προσαρμόζονται για να δημιουργήσουν την τέλεια χαλαρωτική ατμόσφαιρα.