Αρχική / Έργα / Τεύχος 53

Τεύχος 53

Η ανάγκη για σκίαση, εσωτερική και εξωτερική, διαρκώς αυξάνεται κάτι που οφείλεται και στις καιρικές αλλαγές και συνθήκες. Αποτέλεσμα να προκύπτουν ολοένα και περισσότερες εφαρμογές σκίασης που καλύπτουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Η εσωτερική σκίαση είναι ο καλύτερος τρόπος για να περιοριστεί το φως και η ακτινοβολία που εισέρχεται σε ένα χώρο. Τα τελευταία χρόνια, με την εξέλιξη της τεχνολογίας, προκύπτουν ολοένα και περισσότερες εφαρμογές σκίασης εσωτερικών χώρων.

Τα συστήματα σκίασης, ιδιαίτερα στις μέρες μας που η τεχνολογική πρόοδος όλο και πιο πολύ υποστηρίζει τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, παρουσιάζουν μεγάλη ποικιλία, από τις απλούστερες παραδοσιακές λύσεις (μια τέντα ή μια πέργκολα) έως τις λύσεις συστημάτων κινούμενων περσίδων για παράδειγμα, οι οποίες υποστηρίζονται μηχανικά και με τη βοήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Στο τεύχος 53 του SUN & SHADOW έχετε την ευκαιρία να δείτε προϊόντα και λύσεις που θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε το πελατολόγιό σας και να ενισχύσετε την επιχείρησή σας.

Καλή ανάγνωση!