Μετά από ένα διάλειμμα έξι ετών, η επόμενη έκθεση R+T θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 19 – 23 Φεβρουαρίου 2024 στη Στουγκάρδη. Οι προοπτικές είναι πολύ καλές: περίπου 500 εκθέτες έχουν επανεγγραφεί μέχρι στιγμής, ενώ έχουν κλειστεί ήδη περίπτερα 46.000 τετραγωνικών μέτρων.

«Είμαστε περισσότερο από ικανοποιημένοι με το status quo των επανεγγραφών επί του παρόντος, καθώς είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για περαιτέρω προώθηση των πρόσθετων σχεδίων που υπερβαίνουν την R+T 2024. Η βιομηχανία θα μπορέσει επιτέλους να παρουσιάσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της ζωντανά. Οι επισκέπτες μπορούν όχι μόνο να ανυπομονούν να αγγίξουν και να δουν έναν μεγάλο αριθμό νέων προϊόντων και καινοτομιών, αλλά και να ανταλλάξουν και απόψεις μεταξύ τους. Η R+T 2024 θα είναι και πάλι ένα γεγονός που μπορείς να το απολαύσεις με όλες σου τις αισθήσεις, ενώ θα επεκταθεί και ψηφιακά. Η επίσημη έναρξη των εγγραφών για την R+T 2024 για όλους τους ενδιαφερόμενους ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2022», δήλωσε ο Sebastian Schmid, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Messe Stuttgart.

Επέκταση χάρη στις ψηφιακές μορφές

Δεδομένου ότι οι αγορές και οι βιομηχανίες αλλάζουν συνεχώς, τα μέσα της εμπορικής έκθεσης έχουν επίσης αναπτυχθεί περαιτέρω τα τελευταία χρόνια. «Θα αντιδράσουμε σε αυτές τις αλλαγές με την R+T και θα προσαρμοστούμε στις νέες γενικές συνθήκες. Θέλουμε να συνδυάσουμε ουσιαστικά τις τρέχουσες δυνάμεις μας με τα διδάγματα που αντλήθηκαν καθώς και με νέες ιδέες και προσεγγίσεις. Το κύριο αντικείμενο της εστίασής μας εδώ είναι η περαιτέρω ανάπτυξη της ψηφιακής μας παρουσίας. Θα είναι επίσης δυνατή η ψηφιακή εμπειρία της R+T ως η κορυφαία εμπορική έκθεση στον κόσμο. Εκτός από μια διαδικτυακή πλατφόρμα που θα συμπληρώνει την εκδήλωση, θα επικεντρωθούμε επίσης σε νέες ψηφιακές μορφές για να παρέχουμε σε κάθε συμμετέχοντα σαφή περαιτέρω αξία. Μεταξύ άλλων, έχουμε αναπτύξει προσεγγίσεις για το σκοπό αυτό, προκειμένου να φέρουμε τους εστιάτορες ή τους τελικούς καταναλωτές, για παράδειγμα, σε επαφή με το ευρύ φάσμα θεμάτων της R+T», εξήγησε ο Sebastian Schmid.