Οι Ζελατίνες Multiplast είναι γνωστές πανευρωπαϊκά για τις αξεπέραστες τεχνικές προδιαγραφές και την άριστη ποιότητά τους, καθώς εξάγονται σε 22 χώρες της Ε.Ε. και του ευρύτερου Ευρωπαϊκού χώρου με απόλυτη επιτυχία από το 2000. Είναι κατάλληλες για αντιανεμικές τέντες όλων των τύπων, ΖΙΡ, καταστήματα, περίπτερα, κιόσκια, οικιακή χρήση και πολλές άλλες εφαρμογές, καθώς έχουν άριστη διαφάνεια και τέλειο στρώσιμο.

Όλες οι ζελατίνες Multiplast έχουν περάσει αυστηρούς ελέγχους EN71 & DINP, διαθέτουν ειδική προστασία U.V. και είναι κατασκευασμένες με ειδική, μοναδικά κατοχυρωμένη συνταγή σύστασης (μαλθακότητα, αντιτσαλακωτικό, αντιθαμπωτικό PHR, διαπερατότητα στην ηλιακή ακτινοβολία, χαμηλά βαρέα μέταλλα, special treatments και πολλά άλλα), ώστε να μην κιτρινίζουν και να μη θαμπώνουν σε βάθος χρόνου, γεγονός που τις καθιστά από τις κορυφαίες παγκοσμίως. Διατίθενται σε 6 πάχη:
0,40mm – 0,50mm – 0,60mm – 0,70mm – 0,80mm – 1,00mm και
σε 10 πλάτη:
0,80m – 1,00m – 1,20m – 1,37m -1,40m – 1,50m – 1,60m – 1.70m -1,80m – 2,00m

Τα πολλά διαφορετικά πλάτη που πρωτοποριακά παρέχει η εταιρία Multiplast στην αγορά, αποβλέπουν αποκλειστικά στο συμφέρον του επαγγελματία και στην άψογη εξυπηρέτηση του τελικού καταναλωτή, αφού:
1. Μπορούν να κατασκευαστούν μονοκόμματες τέντες, χωρίς ένωση λόγω των μεγάλων διαστάσεων των ρολών.
2. Εξασφαλίζουν καλύτερο τελικό αισθητικό αποτέλεσμα, αφού αποφεύγονται οι πολλές ενώσεις.
3. Μειώνεται ο απαιτούμενος χρόνος και το κόστος κατασκευής, γιατί με μια μόνο ένωση μπορεί να επιτευχθεί πλάτος μέχρι και 4,00
μέτρα.
4. Δεν υπάρχει αχρησιμοποίητο εμπόρευμα – ρετάλια.
5. Μειώνεται ο χρόνος, ο κόπος και τα περιττά έξοδα για αποθήκευση των ρεταλιών.

http://www.multiplast.gr/multiplast-zelatines.html