Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, επενδύουμε στους χώρους που ζούμε και που φιλοξενούμε. Η εταιρεία GANIS, με τη μεγαλύτερη ιστορία στην εισαγωγή και διανομή συνθετικών υφασμάτων και με συνέπεια στην ποιότητα, φέρνει στην Ελλάδα τις κορυφαίες ενισχυμένες μεμβράνες της HaogenPlast. Οι εξελιγμένες μεμβράνες HaogenPlast κατέχουν πρωταγωνιστικό ρόλο παγκοσμίως στην κατασκευή της πισίνας.

Οι λόγοι είναι πολλαπλοί. Μπορούν να μπουν σε νέα κατασκευή ή για την ανακαίνιση υπάρχουσας πισίνας ιδιωτικής ή δημόσιας. Έχουν γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση και μπορούν να ντύσουν όλους τους τύπους πισίνας (μπετό, πέτρα, μεταλλικά πάνελ, fiberglass, αλουμίνιο, ξύλο και πολυαιθυλένιο). Επίσης, είναι σχεδιασμένα με στόχο τη μέγιστη διάρκεια ζωής, έχουν εγγύηση στεγανότητας και δε χρειάζονται συντήρηση, όπως η ψηφίδα και τα πλακάκια, τα οποία με τις διαφοροποιήσεις θερμοκρασίας σπάνε και έχουν υψηλό κόστος αλλαγής.

Η επένδυση πισίνας με μεμβράνες HaogenPlast προσδίδουν στον αρχιτεκτονικό χαρακτήρα του εξωτερικού σας χώρου. Με μια πολύ μεγάλη συλλογή σε χρώματα και σχέδια.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα  στα:
• Εκπληκτικά StoneFlex με όψη και υφή πραγματικής πέτρας.
• Larch, τις μοναδικές μεμβράνες στον κόσμο με υφή και όψη πραγματικού ξύλου.
• Matrix, την σειρά με όψη και υφή πραγματικής ψηφίδας.
• Unicolor, μινιμαλίστικα μονόχρωμα.
• Printed, με παιχνιδιάρικα εκτυπωμένα σχέδια.

Τοποθετώντας τις μεμβράνες HaogenPlast από την εταιρεία GANIS, δημιουργείτε μια διαχρονική
υψηλής αισθητικής πισίνα.

https://ganis.eu/products/pisines/