Σε αυτό το project  ζητούμενο ήταν η δημιουργία ενός ημιυπαίθριου χώρου ο οποίος θα φιλοξενεί τις δραστηριότητες της οικογενείας γύρω από την πισίνα τους θερινούς μήνες.

Ο χώρος αυτός θα πρέπει να προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία και τις υψηλές θερμοκρασίες κατά την διάρκεια της ημέρας αλλά ταυτόχρονα να μην εμποδίζει την απόλαυση μια καλοκαιρινής νύχτας ή ενός δροσερού απογεύματος. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιήθηκε πέργκολα NYFAN Mustang, η οποία υπό την σκιά της περιορίζει την ανάπτυξη υψηλών θερμοκρασιών χάρις στο Black-out ύφασμα που χρησιμοποιήθηκε.

Επιπρόσθετα, ο σκελετός της πέργκολας αλλά και η στήριξή της αποτελείται από αλουμίνιο βαμμένο με νέας τεχνολογίας υπερανθεκτική βαφή για την μέγιστη δυνατή αντοχή σε χρώματα και σκουριά.

Για επιπλέον σκίαση, κατά τις απογευματινές και πρωινές ώρες όταν ο ήλιος είναι χαμηλά, χρησιμοποιήθηκαν περιμετρικά κάθετες τέντες τεχνολογίας ZIP με διάτρητο PVC NYFAN το οποίο προστατεύει από τον ήλιο με 95% σκίαση, ενώ παράλληλα προσφέρει:

• απεριόριστη θέα, χάρις στην αραιή του πλέξη
• προστασία της ιδιωτικότητας
• προστασία από έντομα & ζωύφια του κήπου

Τις βραδινές ή απογευματινές ώρες που ήλιος δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα, ο χρήστης μπορεί να ανοίξει μερικώς ή ολόκληρη την πέργκολα και τα κάθετα, με τους ενσωματωμένους αυτοματισμούς SOMFY τεχνολογίας  «io» ή τον ενσωματωμένο στην πέργκολα φωτισμό με ρυθμιζόμενης εντάσεως LED. Ο χώρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και το φθινόπωρο ή τον χειμώνα καθώς η ενσωματωμένη υδρορροή της πέργκολας και η 100% αδιαβροχία του υφάσματος έχουν την απαραίτητη στεγανότητα από βροχές και ανέμους. Η αναβάθμιση των εξωτερικών μας χώρων σε ευχάριστα & βιώσιμα περιβάλλοντα είναι πιο αναγκαία από ποτέ.

Η σειρά NYFAN PERGOLA προσφέρει λύσεις για οικιακούς & επαγγελματικούς χώρους με ποιοτικά προϊόντα σχεδιασμένα να αντέξουν στο χρόνο, πάντα με την εγγύηση της NYFAN.