Πρόσφατα έγινε  μια  σημαντική  διοικητική αλλαγή στην εταιρία Somfy  που αφορά την περιφέρεια της Νότιας Ευρώπης αλλά ταυτόχρονα & την θυγατρική της  Somfy Ελλάς Α.Ε.!

Η Somfy είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μηχανισμών & αυτοματισμών για εφαρμογές κτηρίων που αφορούν την σκίαση τα ρολά, το έλεγχο πρόσβασης κ.α.

Στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των  διοικητικών δομών  που έχουν αποφασισθεί από το Somfy Group στο επίπεδο των  Περιφερειακών Διοικήσεων (Business Areas), o κος Γεώργιος Παπαμιχαήλ, μέχρι σήμερα Γενικός Διευθυντής της Somfy  Ελλάς Α.Ε. , πρόκειται να  αναλάβει την διεύθυνση Μάρκετινγκ & Στρατηγικής καναλιών Νοτίου Ευρώπης από την 1η Ιανουάριου 2022.

Στα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή της Somfy Ελλάς (για την Ελλάδα & τα Νότια Βαλκάνια ) θα τον διαδεχθεί, επίσης από την 1η Ιανουάριου 2022 ο κος Κωνσταντίνος Τσουράπας, μέχρι σήμερα Διευθυντής  Πωλήσεων Επαγγελματικού  Δικτύου της εταιρίας.


κ. Κωνσταντίνος Τσουράπας

Ο κος Γ. Παπαμιχαήλ αποτελεί στέλεχος του Group Somfy από το 2000, οπότε & ανέλαβε την ίδρυση της Ελληνικής θυγατρικής του ομίλου , την οποία και διοίκησε αδιαλείπτως μέχρι σήμερα σε περιόδους κρίσεων αλλά & σημαντικής ανάπτυξης για την  Ελλάδα & τα Βαλκάνια. Πριν από τα καθήκοντα του στην Somfy είχε αναλάβει θέσεις ευθύνης στις πωλήσεις  & το μάρκετινγκ σημαντικών πολυεθνικών όπως η Robert Bosch & η Sony.


κ. Γεώργιος Παπαμιχαήλ

O κος Τσουράπας στελέχωσε την Somfy Ελλάς ΑΕ το 2002 ενώ το 2005 ανέλαβε Διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδος στην εταιρία. Αποτελεί ένα καταξιωμένο & πολύ έμπειρο στέλεχος με μεγάλη εμπειρία στην αγορά & ιδιαίτερη γνώση όλων των  εφαρμογών που έχουν οι μάρκες (Brands) και  οι προϊοντικές γκάμες   του Somfy Group.